sâmbătă, 14 august 2010

Exercitii fitness pentru abdomen

Pentru ca aceste exercitii sa aiba vreun rezultat, se recomanda repetarea lor de cel putin 3 ori pe saptamana! Mult succes!

Abdomen plat. Din pozitia intins dorsal, duceti mainile la ceafa si indoiti genunchii. Tineti picioarele bine sprijinite pe podea si capul relaxat. Ridicati usor capul, ajutandu-va de brate, pana cand omoplatii nu mai ating solul. Mentineti pozitia 2-3 secunde, apoi reveniti la pozitia initiala. Repetati exercitiul de circa 20 de ori.
Talie de viespe. Din aceeasi pozitie intins pe spate, cu mainile la ceafa – ca in exeritiul anterior – si cu genunchii flexati, apropiati si indoiti la 90 de grade in stanga corpului. Se executa aceeasi miscare de ridicare ca la exercitiul anterior, pastrand pozitia picioarelor pe tot parcursul exercitiului. Se fac 20 de repetari, iar dupa o scurta pauza se reia exercitiul cu picioarele pe cealalta parte a corpului.
Jos cu burtica. Din pozitia asezat in fund cu palmele sprijinite pe podea in spate si cu coatele usor indoite, ridicati de la sol picioarele cu genunchii indoiti, astfel incat corpul sa fie in echilibru. Intindeti apoi ambele picioare pana cand sunt perfect drepte, pastrand corpul in echilibru. Mentineti circa 2 secunde, apoi reveniti la pozitia initiala. Se recomanda repetarea de 20 de ori a exercitiului.


Sa „forfecam”. Din pozitia intins pe saltea cu partea superioara a corpului sprijinita in coate, ridicati picioarele de pe podea fara sa indoiti genunchii si apoi incrucisati gleznele. Apoi departati picioarele in aer, mentinandu-le drepte, si incrucisati gleznele din nou. Dupa circa 20 de astfel de forfecari, coborati picioarele pe saltea si odihniti-va!

Articole Similare

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu