duminică, 22 august 2010

Ceaiuri de slabit

Cauţi soluţii eficiente ca să slăbeşti? Ai la dispoziţie ceaiurile pe bază de plante medicinale, revigorante şi detoxifiante.
Asociate oricărei diete, ceaiurile aduc o mulţime de avantaje. Ele îţi oferă o hidratare plăcută şi te ajută să elimini toxinele, contribuind astfel la intensificarea arderilor.
În plus, vitaminele şi mineralele îţi completează necesarul zilnic, iar anumite substanţe din componenţa lor fac să-ţi scadă „colăceii” văzând cu ochii.

1. Ceaiul verde
Frunzele de ceai verde îţi stimulează digestia şi-ţi reglează tranzitul intestinal. Cu ajutorul lor, vei putea elimina toxinele acumulate în organism şi vei arde mai repede grăsimile.
Bea cinci căni de-a lungul zilei, dimineaţa şi la prânz, şi vei avea doar de câştigat.
2. Ceaiul de afine
Miraculoase în regimul de slăbire sunt afinele, numite şi „insulina vegetală”. Sub formă de ceai, ele limitează producţia de insulină din organism, care intervine în procesul de îngrăşare.
Sub acţiunea ei, zaharurile sunt stocate sub formă de grăsimi. Astfel, ceaiul de afine te ajută să scapi de colăceii de pe burtă şi, datorită vitaminelor şi mineralelor, face mai puţin epuizantă cura de slăbire.

3. Ceaiul de cătină
În curele de slăbire, ceaiul de cătină îţi asigură necesarul de vitamine şi de minerale, pe care nu ţi le procuri din alimente. Prepară patru căni de ceai de cătină, pe care le bei treptat de-a lungul zilei, înainte de mesele principale.

Articole Similare

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu