vineri, 8 octombrie 2010

Plasturi pentru slabit

Kilogramele in plus reprezinta o problema grava mai ales daca si starea de sanatate este afectata. Problema ingrasarii se situeaza printre cele mai dezbatute topicuri si inca nu s-a inventat o solutie general valabila sau "minune" care ne salveaza de acest inconvenient.

Una dintre metodele folosite in acest sens este celebrii plasturi pentru slabit. Daca chiar functioneaza, asta nu putem sti cu precizie, depinde de fiecare in parte. Unii se bucura ca au reusit cu ajutorul lor sa dea jos cateva kilograme, in timp ce altii regreta banii dati pentru ei.

Ce contine un plasture pentru slabit si care este principiul de functionare?


Majoritatea substantelor continute de capsulele pentru slabit se regasesc, in cazul plasturilor, puse pe o folie de plastic, permitand absorbtialor prin piele. Mecanismul este simplu: substantele din plasturi se absorb in organism, trecand in sange fara a fi distruse de sistemul digestiv. Rolul lor este de a reduce apetitul, astfel incat pe durata unei zile sa nu simtiti deloc pofta de mancare.
Substantele active continute de acesti plasturi pentru slabit sunt in general: Hoodia Gordonii: cea mai potenta planta in reducerea senzatiei de foame, Thea Sinensis: antioxidant, contribuie la arderea grasimilor, Fucus Vesiculosus: stimuleaza activitatea tiroidei, Paullinia Sorbillis: confera energie, contribuind si la arderea grasimilor.

Despre eficienta lor, discutiile sunt lungi. Cat despre efecte secundare, unii sesizeaza senzatie de greata si voma, in timp ce altii resimt o stare de energie pe toata durata zilei. Cel mai bine este sa cereti si sfatul medicului inainte sa va hotarati spre aceasta varianta pentru slabit.

Articole Similare

1 comentarii:

CELEBRULUL NECUNOSCUT spunea...

Astept un link la
http://cumpotslabi.blogspot.com/
un blog care va colecta toate site-urile
care au ceva de spus in acest domeniu.
Dupa ce ve-ti posta link-ul eu voi aduna aceste link uri si voi trimite oameni catre blogul dumneavoastra.
Ve-ti gasi de asemenea zeci de exercitii cu care am slabit natural 10 kg in 2 luni.
Va multumesc!

9 octombrie 2010 la 17:32

Trimiteți un comentariu