marți, 5 octombrie 2010

Silueta de toamna



Vara s-a dus, a trecut si vacanta si vremea tot mai rece ne obliga sa ne acomodam rapid la un nou program, la o noua alimentatie. Si cum nu putini sunt cei care s-au intors cu niscaiva kilograme in plus din concediu, va propunem ca toamna aceasta sa lasam impreuna pretextele deoparte si sa luam masuri pentru o viata mai sanatoasa si o silueta mai frumoasa. Asa cum ne pregatim garderoba pentru noul sezon de toamna - iarna, si corpul are nevoie de atentie, atat la interior, cat si la exterior.

De ce e bine sa slabesti toamna?
Temperaturile moderate sunt cele mai favorabile pentru implementarea unei schimbari. Daca vara te simti coplesita de caldura si nu-ti arde de nimic sau, dimpotriva, ti-e gandul numai la vacanta si calatorii, acum toate se asaza cumva intr-o matca a normalitatii. Mai mult, pentru multi dintre noi e un nou inceput: incep cursurile, parintii isi conduc copiii la gradinita sau la scoala, la serviciu incepem noi proiecte... Chiar si natura freamata a schimbare. Ce moment mai prielnic sa schimbi si tu ceva in viata ta?!

Cum facem asta?
Mai intai, consultam cei mai de temut inamici ai kilogramelor in plus: cantarul si oglinda. Notam ce observam si comparam cu ce ne dorim. Apoi ne stabilim un obiectiv clar si realist: cate kilograme vrem sa slabim? Cu cati centimetri vrem sa masuram mai putin? Si, cel mai important, ce schimbari suntem dispusi sa facem pentru a ne atinge scopul: sa mancam mai sanatos, sa nu "sarim" peste mese, sa facem mai multa miscare, sa bem mai multa apa, sa renuntam la fast-food si bauturi carbogazoase, sa mancam mai multe fructe si legume si mai putine grasimi, carbohidrati si dulciuri etc.

Orice decizii ai lua, important este nu doar sa-ti propui, ci sa le si pui in aplicare. La inceputul fiecarei saptamani reanalizeaza-ti notitele si vezi ce ai respectat si unde trebuie sa te straduiesti mai mult. Nicio schimbare in bine nu este posibila fara efort, dar, odata ce ai reusit si te ambitionezi sa mentii rezultatele, te vei convinge ca a meritat: vei arata si te vei simti mai bine, vei avea mai multa energie si pofta de viata. In plus, multumirea de a-ti vedea nu doar silueta, ci si intreaga viata imbunatatindu-se se va reflecta si in imaginea ta - cea de sine, dar si a celor din jur despre tine.

Cum sa slabesti
Mananca des si echilibrat: 3 mese pe zi si 2 gustari, formate din alimente cat mai variate si, pe cat posibil, dietetice. Ai o multime de alternative, trebuie doar sa le cauti si sa le incerci AICI
Ajuta-ti corpul sa slabeasca frumos facand miscare de cel putin 3 ori pe saptamana.
Si, nu in ultimul rand, conteaza pe puterea plantelor cunoscute de secole pentru eficienta lor impotriva depunerilor de grasime: Hoodia gordonii, Garcinia cambogia, alga Fucus vesiculosus, ceaiul verde si extractul de fibrulina, pe care le gasesti in compozitia suplimentului alimentar Slim & Fit un produs pentru slabit 100% natural.

Ce sa nu faci
Oricat de mult ti-ai dori sa slabesti repede, nu uita ca dietele rapide si drastice nu au efect pe termen lung, iar foamea este un bumerang care se intoarce impotriva propriului tau organism prin asa-numit efect yo-yo: un sir nesfarsit de diete fara rezultat, dupa care iei in greutate chiar mai multe kilograme decat aveai inainte si, bineinteles, te afunzi tot mai adanc in depresie.

Daca iti doresti cu adevarat sa slabesti, nu mai amana! Primesti o mana de ajutor in plus acum acum, la orice comanda pe www.slimandfit.ro, primesti gratuit ghidul electronic cu exercitii de slabire ("10 exercitii fizice pentru oameni ocupati"). In plus, daca vei comanda 2 sau mai multe cutii Slim & Fit, beneficiezi de livrare gratuita, oriunde in tara. Spor la slabit!

Articole Similare

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu