Dieta Zone - Ziua 7
Micul dejun - Cereale Zone
2 cesti de iaurt degresat, 2 cesti de branza rasa degresata, 1 ceasca de cereale integrale de secara simple, 2 linguri de migdale.
Preparare: Amestecati toate ingredientele si lasati-le in frigider peste noapte pentru a se inmuia cerealele. Pranz - Salata de linte
200 grame de linte uscata, 2 fire de ceapa verde taiata, 2 rosii medii fara pielita, taiate marunt, 100 grame dovlecei taiati, 2 graunti de usturoi taiat fin, 50 grame branza feta, 3 linguri zeama de lamaie, sare si piper.
Preparare: Lasati peste noapte lintea la inmuiat intr-un vas cu apa. Aveti grija ca apa sa depaseasca de 4-5 ori nivelul boabelor din vas. A doua zi fierbeti lintea pentru 30 de minute dupa care treceti-o printr-un jet de apa rece. Repetati actiune de 2 ori dupa care lasati lintea la scurs pentru 5-10 minute. Adaugati restul ingredientelor si serviti rece. Cina - Ciuperci umplute
5-6 ciuperci mari, 1 cesti de ciuperci taiate, 1 cesti de spanac verde, 1/2 ceasca de ceapa taiata, 30 grame de mozzarella, 2/3 lingura de ulei de masline, 1-2 graunti de usturoi, sare, piper dupa gust.
Preparare: Indepartati piciorusele ciupercilor, spalati-le si lasati-le la scurs. Separat intr-o tigaie caliti ciupercile taiate, ceapa, usturoiul si spanacul. La sfarsit adaugati condimentele si branza. Umpleti cu aceasta compozitie palariile ciupercilor si asezati-le intr-o tava, pe o foaie de copt. Lasati-le la foc potrivit pentru 20-30 de minute.
2 cesti de iaurt degresat, 2 cesti de branza rasa degresata, 1 ceasca de cereale integrale de secara simple, 2 linguri de migdale.
Preparare: Amestecati toate ingredientele si lasati-le in frigider peste noapte pentru a se inmuia cerealele. Pranz - Salata de linte
200 grame de linte uscata, 2 fire de ceapa verde taiata, 2 rosii medii fara pielita, taiate marunt, 100 grame dovlecei taiati, 2 graunti de usturoi taiat fin, 50 grame branza feta, 3 linguri zeama de lamaie, sare si piper.
Preparare: Lasati peste noapte lintea la inmuiat intr-un vas cu apa. Aveti grija ca apa sa depaseasca de 4-5 ori nivelul boabelor din vas. A doua zi fierbeti lintea pentru 30 de minute dupa care treceti-o printr-un jet de apa rece. Repetati actiune de 2 ori dupa care lasati lintea la scurs pentru 5-10 minute. Adaugati restul ingredientelor si serviti rece. Cina - Ciuperci umplute
5-6 ciuperci mari, 1 cesti de ciuperci taiate, 1 cesti de spanac verde, 1/2 ceasca de ceapa taiata, 30 grame de mozzarella, 2/3 lingura de ulei de masline, 1-2 graunti de usturoi, sare, piper dupa gust.
Preparare: Indepartati piciorusele ciupercilor, spalati-le si lasati-le la scurs. Separat intr-o tigaie caliti ciupercile taiate, ceapa, usturoiul si spanacul. La sfarsit adaugati condimentele si branza. Umpleti cu aceasta compozitie palariile ciupercilor si asezati-le intr-o tava, pe o foaie de copt. Lasati-le la foc potrivit pentru 20-30 de minute.
0 comentarii:
Trimiteți un comentariu