luni, 6 septembrie 2010

Dieta cu zile alternative

Elementele de bază

În fiecare zi este fie un fie o zi cu multe calorii sau o zi foarte saraca in calorii. Sunteţi liberi să mănâncati cât de mult doriti in prima zi şi urmatoarea zi va fi foarte restricţionata in calorii.

Pentru primele două săptămâni ale dietei  nu se consuma cu mai mult de 20% din aportul caloric obisnuit al zilelor hipocalorice. Pentru a simplifica materia, un aport zilnic de 500 de calorii pentru zile restrictionate, este sugerat în timpul fazei de inducţie.

Pe termen mai lung acest plan de dieta nu este la fel de restrictiva ca în primele două săptămâni. Aveţi posibilitatea să consumaţi alimente mai bogate in calorii in zilele restrictive şi poate creşte, de asemenea, aportul de calorii pentru până la 35% din valoarea normală, dacă doriţi să pierdeti în greutate. Dacă aţi atins deja greutatea ţintă, veţi mânca până la 60% din cerinţele dumneavoastră normale de calorii, în scopul de a va menţine greutatea .

Alimente recomandate

Fructe, legume, pui, curcan, peşte, albuşul de ou, paste, ovăz, pâine integrală din grâu, fibre de cereale, legume, kojac, fidea, vin rosu.

Exemplu de meniu

Mic dejun

Omleta cu ciuperci
Paine prajita

Prânz

Fasoleboabe
Salata de spanac

Cină

peste la gratar

Articole Similare

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu