Dieta Zone - Ziua 2
Micul dejun - Omleta cu branza
4 albusuri de ou, 1/2 felie de paine, 30 grame de branza degresata, 2/3 ceasca de piure de mere, 1 lingurita ulei de masline.
Preparare: Preparati albusurile si uleiul ca pe o omleta obisnuita. Presarati branza rasa in tigaie peste oua si coaceti omleta pe ambele parti. Painea serviti-o cu omleta, iar piureul de mere ca desert. Pranz - Salata de ton
30 grame de ton din conserva, 1/2 ceasca de branza sau cascaval ras, 1/4 ceasca boabe de naut fierte, 3 masline, 2 linguri de acaju maruntit, 1/2 ardei gras, mustar dupa gust.
Preparare: Amestecati toate ingredientele si gata pranzul! Cina - Rasol
100 grame de carne gatita la aburi sau pe gratar, 1/3 ceasca de cartofi fierti/copti taiati cubulete, 1 1/2 ceasca de rosii tocate, pentru gust adaugati: ceapa, ardei verde si ciuperci taiate cubulete, sos Worcestershire, sare si piper dupa gust, 1 lingurita de ulei de masline, 1/2 ceasca de struguri.
Preparare: Caliti intr-o tigaie uleiul, ceapa, ardeiul si ciupercile. Adaugati carnea, cartoful si mirodeniile. Amestecati pana se leaga compozitia si serviti cu strugurii ca garnitura.
4 albusuri de ou, 1/2 felie de paine, 30 grame de branza degresata, 2/3 ceasca de piure de mere, 1 lingurita ulei de masline.
Preparare: Preparati albusurile si uleiul ca pe o omleta obisnuita. Presarati branza rasa in tigaie peste oua si coaceti omleta pe ambele parti. Painea serviti-o cu omleta, iar piureul de mere ca desert. Pranz - Salata de ton
30 grame de ton din conserva, 1/2 ceasca de branza sau cascaval ras, 1/4 ceasca boabe de naut fierte, 3 masline, 2 linguri de acaju maruntit, 1/2 ardei gras, mustar dupa gust.
Preparare: Amestecati toate ingredientele si gata pranzul! Cina - Rasol
100 grame de carne gatita la aburi sau pe gratar, 1/3 ceasca de cartofi fierti/copti taiati cubulete, 1 1/2 ceasca de rosii tocate, pentru gust adaugati: ceapa, ardei verde si ciuperci taiate cubulete, sos Worcestershire, sare si piper dupa gust, 1 lingurita de ulei de masline, 1/2 ceasca de struguri.
Preparare: Caliti intr-o tigaie uleiul, ceapa, ardeiul si ciupercile. Adaugati carnea, cartoful si mirodeniile. Amestecati pana se leaga compozitia si serviti cu strugurii ca garnitura.
0 comentarii:
Trimiteți un comentariu