Dieta Zone - Ziua 3
Micul dejun - Oua Florentine
1 ou intreg, 2 albusuri, 30 grame de ceapa, 2 ciuperci, 30 grame de branza dietetita rasa, 1 ceasca spanac verde tras prin ulei, 1 lingurita ulei de masline, 1 ceasca de compot dietetic pentru desert.
Preparare: Ouale se bat bine cu ceapa tocata marunt, ciupercile si branza. Separat se caleste spanacul in ulei si apoi se amesteca cele doua compozitii. Omleta se coace pe ambele parti intr-o tigaie de teflon. Pranz - Salata Arlecchino
1 ceasca de salata verde taiata, 2 capsuni feliate, 1/4 ceasca de porumb din conserva, 1/2 castravete mediu feliat, 1 rosie, 2 ciuperci feliate, 3 acaju feliate, 1 lingurita de ulei de masline, 1 ceasca de ton din conserva (folositi ton in apa sau in suc propriu), 20 grame de crutoane, 1/2 mar.
Preparare: Amestecati toate ingredinetele intr-un bol. Cina - Somon la cuptor
1/3 lingurita de ulei de masline, 170 grame somon proaspat, 2 lingurite sos de soia, 1 lingurita de chimbir proaspat maruntit sau un varf de cutit de chimbir praf, 1/2 lingurita de marar tocat marunt, cateva picaturi de sos iute, 120 ml sos salsa (din comert), 115 grame fructe de padure, 1 kiwi taiat cubulete, 1/2 mar taiat cubulete.
Preparare: Ungeti un vas rezistent la temperatura mare cu uleiul si asezati pestele in mijloc. Adaugati deasupra sosul de soia, chimbirul, mararul si stropiti cu sos iute dupa gust. Acoperiti vasul si bagati-l la cuptor pentru 30-35 minutes. In alt vas amestecati sosul salsa, fructele de padure, kiwi si marul. Serviti pestele cu sosul alaturi.
1 ou intreg, 2 albusuri, 30 grame de ceapa, 2 ciuperci, 30 grame de branza dietetita rasa, 1 ceasca spanac verde tras prin ulei, 1 lingurita ulei de masline, 1 ceasca de compot dietetic pentru desert.
Preparare: Ouale se bat bine cu ceapa tocata marunt, ciupercile si branza. Separat se caleste spanacul in ulei si apoi se amesteca cele doua compozitii. Omleta se coace pe ambele parti intr-o tigaie de teflon. Pranz - Salata Arlecchino
1 ceasca de salata verde taiata, 2 capsuni feliate, 1/4 ceasca de porumb din conserva, 1/2 castravete mediu feliat, 1 rosie, 2 ciuperci feliate, 3 acaju feliate, 1 lingurita de ulei de masline, 1 ceasca de ton din conserva (folositi ton in apa sau in suc propriu), 20 grame de crutoane, 1/2 mar.
Preparare: Amestecati toate ingredinetele intr-un bol. Cina - Somon la cuptor
1/3 lingurita de ulei de masline, 170 grame somon proaspat, 2 lingurite sos de soia, 1 lingurita de chimbir proaspat maruntit sau un varf de cutit de chimbir praf, 1/2 lingurita de marar tocat marunt, cateva picaturi de sos iute, 120 ml sos salsa (din comert), 115 grame fructe de padure, 1 kiwi taiat cubulete, 1/2 mar taiat cubulete.
Preparare: Ungeti un vas rezistent la temperatura mare cu uleiul si asezati pestele in mijloc. Adaugati deasupra sosul de soia, chimbirul, mararul si stropiti cu sos iute dupa gust. Acoperiti vasul si bagati-l la cuptor pentru 30-35 minutes. In alt vas amestecati sosul salsa, fructele de padure, kiwi si marul. Serviti pestele cu sosul alaturi.
0 comentarii:
Trimiteți un comentariu