miercuri, 29 septembrie 2010

Dieta Zone - Ziua 6

Micul dejun - Sandwich-ul Zone
2 felii de paine integrala, 2 albusuri de ou, 1 felie (30-50 grame) de branza degresata, 1 lingurita de unt de arahide.
Preparare: Prajiti painea in toaster si ungeti o felie cu untul de arahide.Pe cealalta felie puneti branza si ouala preparate la microunde (1 min) in prealabil. Uniti cele doua felii si sa aveti pofta buna!
Pranz - Piept de pui cu spanac
200 grame piept de pui fiert si taiat fasii, 3 1/2 cesti de spanac fiert, 3 cesti de ciuperti feliate, 1 ceasca de ceapa tocata marunt, 1 portocala, 15 alune (optional), 1/2 lingurita de ulei de masline, 1 lingurita de usturoi sfaramat, 1 lingurita de patrunjel tocat, sare si piper.
Preparare: Caliti ceapa, ciupercile si condimentele intr-o tigaie. Adaugati spanacul, puiul si alunele.
Cina - Pui cu ananas
100 grame piept de pui taiat cubulete, 1 lingura de ulei de masline, 3/4 ceasca de ananas taiat cubulete, 1 1/2 cesti de brocoli inghetat, usturoi pulbere, sare, piper si chimbir pulbere.
Preparare: Incalziti uleiul intr-o tigaie si caliti puiul pentru 5 minute la foc mic. Adaugati sare piper si usturoi dupa gust. Separat preparati brocloi conform instructiunilor de pe punga. Cand puiul s-a facut, adaugati ananasul si chimbirul. Clasati tigaia pe foc pana puiul capata o culoare maronie, ananasul s-a inmuiat, iar sosul s-a ingrosat putin. Asezati continutul tigaii pe un pat de brocoli.

Articole Similare

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu