miercuri, 29 septembrie 2010

Dieta Zone - Ziua 5

Micul dejun Zone
1 felie de paine toast, 1 albus de ou preparat pe o tigaie antiadeziva, 1 portocala ca desert.
Pranz - Tocanita italiana 100 grame carne de vita fara grasime taiata cubulete, 1 1/2 cesti de ceapa, 1 lingurita de usturoi maruntit, 1 ceasca de rosii la cutie, 2 cesti de dovlecei feliati, 1 cub concentrat pentru supa, 1 ceasca apa, mirodenii dupa gust (puteti folosi: busuioc, oregano, piper, sare), 1 lingura ulei de masline.
Preparare: Caliti in ulei ceapa si carnea dupa care adaugati usturoiul si lasati 1 minut. Adaugati restul ingredientelorsi lasati la foc potrivit pana cand carnea este pe gustul dumneavoastra.
Cina - Salata de brocoli
1 1/2 cesti de brocoli, 1/2 ceasca de ceapa rosie, 1 lingura de stafide, 1/2 ceasca de struguri proaspeti fara samburi, 1 lingurita de migdale, 3 linguri de iaurt degresat pentru dressing, 150 grame piept de pui.
Preparare: Desfaceti brocoli in buchetele si opariti-l in putina apa. Dupa ce s-a racit brocoli, adaugati ceapa taiata
marunt, stafidele, struburii, migdalele si iaurtul. Amestecati bine si serviti cu pieptul de pui. Salata poate fi servita cu proteina favorita: peste, hamburger, hamburger de soia etc.

Articole Similare

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu