Reteta Zilei (28.07.2010) - File de somon umplut cu spanac
File de somon umplut cu spanac (pentru 4 portii)
Ingrediente:
- 4 fileuri de somon (de circa 150 gr fiecare)
- 1 varf de cutit sare
- 1 varf de cutit piper negru proaspat macinat
- 300 gr spanac, tocat mare
- 2 linguri sos pesto
- 1 lingura rosii deshidratate, maruntite
- 1 lingura seminte de pin
Mod de preparare:
- Incalziti cuptorul la 200 grade Celsius.
- Despicati fiecare file cam pe doua treimi din grosime, avand grija sa nu-l taiati de tot. Asezonati cu sare si piper.
- Intr-un castron amestecati spanacul, sosul pesto, rosiile si semintele de pin. Introduceti circa 1/3 cana de amestec in fiecare despicatura.
- Asezati fileurile pe gratar, uns in prealabil cu putin ulei.
- Prajiti-le 8-10 minute sau pana cand s-a incalzit umplutura.
Informatii nutritionale per portie:
329 calorii, 32 gr proteine, 4 gr carbohidrati, 20 gr grasime, 4 gr grasimi saturate, 213 mg sodiu, 86 mg colesterol, 3 gr fibre.
0 comentarii:
Trimiteți un comentariu