miercuri, 28 iulie 2010

Reteta Zilei (28.07.2010) - File de somon umplut cu spanac

File de somon umplut cu spanac (pentru 4 portii)

spanac File de somon umplut cu spanacIngrediente:

  • 4 fileuri de somon (de circa 150 gr fiecare)
  • 1 varf de cutit sare
  • 1 varf de cutit piper negru proaspat macinat
  • 300 gr spanac, tocat mare
  • 2 linguri sos pesto
  • 1 lingura rosii deshidratate, maruntite
  • 1 lingura seminte de pin

Mod de preparare:

  1. Incalziti cuptorul la 200 grade Celsius.
  2. Despicati fiecare file cam pe doua treimi din grosime, avand grija sa nu-l taiati de tot. Asezonati cu sare si piper.
  3. Intr-un castron amestecati spanacul, sosul pesto, rosiile si semintele de pin. Introduceti circa 1/3 cana de amestec in fiecare despicatura.
  4. Asezati fileurile pe gratar, uns in prealabil cu putin ulei.
  5. Prajiti-le 8-10 minute sau pana cand s-a incalzit umplutura.

Informatii nutritionale per portie:

329 calorii, 32 gr proteine, 4 gr carbohidrati, 20 gr grasime, 4 gr grasimi saturate, 213 mg sodiu, 86 mg colesterol, 3 gr fibre.

Articole Similare

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu